Pembedahan

Lawatan Pagi

Datang tengahari tadi. Naqiuddin masih menggunakan bantuan pernafasan kat mulut. Tapi dah dikurangkan kepada 25%-30% sahaja.

Heart rate pun dah turun jadi 99-105 perminit.

Tadi ada Dr yang selalu check Naqiuddin. Dr tu kata paru-paru dia OK. Cuma kahak sahaja. Dia faham ler yang Naqiuddin banyak kahak, sebab tu susah sikit nak bernafas sendiri. Cuma Dr semalam tak biasa check Naqiuddin, tu yang kata paru-paru tak OK.

Ni nak pergi melawat sesi petang pulak. Nak makan nasi dulu. Lunch pukul 5 petang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *