Pembedahan

Saluran Oksigen Mungkin Dibuka Hari Ini

Hari ni nurse kata mungkin bantuan oksigen dari mesin akan dibuka. Tapi bergantung kepada keputusan “Echo” yang akan dibuat sekejap nanti. Echo ni kira macam scan ultrasound nak tengok baby dalam kandungan juga. Tapi ni untuk jantung. Kalau ada satu part tu bergerak (tak tau le apa bendanya), bermakna Naqiuddin dah boleh bernafas sendiri dan bantuan oksigen boleh dibuka.


Contoh gambar Echo yang di download dari internet

Nurse juga memaklumkan yang paru-paru Naqiuddin dah OK berdasarkan x-ray yang dah dibuat.

Alhamdulillah.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *