• Ucapan

    Maal Hijrah 1440 H

    SALAM MAAL HIJRAH 1440 H..Semoga ia menjadi titik permulaan kita untuk BERHIJRAH ke arah yang lebih baik. Edit by:Ahmad Naqib Naqiuddin(Facebook) Khat Kufi Muraba tu guna http://qcalligraphy.com/inside/kufi_murabba/ Korang boleh try..tekan link kat atas.. WASSALAM

  • Raya,  Ucapan

    SYAWAL 1439 H

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Alhamdulilla..beberapa hari lagi fasa ketiga Ramadan akan meninggalkan kita..Mari kita memuji keagungan dan kebesaran ALLAH yang mulia.Admin mengucapkan SALAM AIDILFITRI,MAAF ZAHIR &BATIN..kalau-kalau ada buat silap..an?,K..Wallahualam..

  • Raya,  Ucapan

    Selamat Hari Raya

    Kepada semua pengunjung Naqib.NET.. Naqib nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir & Batin…

  • Ucapan

    Salam Aidilfitri

    Naqib sekeluarga ingin mengucapkan Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada semua pengunjung Naqib.NET yang beragama Islam…

  • Birthday,  Famili,  Ucapan

    Selamat Hari Lahir ke-31 Ibu..

    Lewat nak ucapkan.. tak sempat nak tengok PC Kelmarin 20 Januari 2009 Ulangtahun kelahiran Ibu ke-31. Selamat hari lahir diucapkan.. Juga kepada Makcik Uyun yang menyambut pada hari yang sama.. 

  • Ucapan

    Salam Aidilfitri 1429

    Naqib sekeluarga mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua pengunjung www.naqib.net. Semoga lebaran disambut dengan penuh ceria..

  • Ucapan

    Blog Khas Naqib.NET®

    Bermula hari ini segala catatan mengenai Ahmad Naqib Naqiuddin dari Kamilz.com dan seterusnya akan ditulis di blog ini… Terima kasih 🙂